Telefoons huren

Ontdek onze oplossingen voor robuuste en betrouwbare communicatie met onze industriële telefoon verhuurservice. Of u nu behoefte heeft aan ATEX-gecertificeerde telefoons voor gevaarlijke omgevingen of standaard industriële telefoons voor dagelijks gebruik, wij bieden een breed assortiment voor uw specifieke eisen.

Voor meer informatie over onze huur telefoons kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier gebruiken.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Telefoons huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons
VEILIGE EN FLEXIBELE COMMUNICATIE-OPLOSSINGEN

Veilige, flexibele tijdelijke communicatie-oplossingen huren

Onze industriële telefoons, zowel ATEX als non-ATEX, zijn ontworpen om te presteren in de meest uitdagende omgevingen. Ze zijn ideaal voor gebruik in de industrie, bouw, en andere veeleisende sectoren. Door het huren van deze gespecialiseerde telefoons vermijdt u grote investeringen, terwijl u profiteert van flexibele communicatie die past bij uw projectduur, of dat nu voor een korte termijn of voor een langere periode is. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie, prijzen en voorwaarden. U kunt ons bereiken via +31 (0)88 60 666 00 of via het contactformulier op onze website.

Voordelen van het huren van industriële telefoons

Met onze huurservice krijgt u toegang tot de nieuwste en meest robuuste industriële telefoons, zonder de zorg voor onderhoud en opslag. Wij bieden een complete service die het transport, de simkaart en volledige technische ondersteuning omvat. Voor langere projecten bieden wij eveneens aantrekkelijke lease-opties.

Landelijke levering door heel Nederland

Wij zorgen voor levering en installatie van industriële telefoons door heel Nederland. Ons team van deskundigen staat klaar om u te ondersteunen met advies en assistentie, vanaf de selectie van de juiste apparatuur tot de daadwerkelijke ingebruikname op locatie. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)88 60 666 00.

Onze verhuur telefooons

Industriële Telefoons Huren: Voordelig & Betrouwbaar

Ontdek de ideale oplossing voor uw robuuste communicatiebehoeften met onze industriële telefoon verhuurservice. Ideaal voor projecten in uitdagende omgevingen, evenementen of specifieke situaties waarin duurzame en betrouwbare communicatiemiddelen essentieel zijn. Door te kiezen voor het huren van industriële telefoons, zoals ATEX-gecertificeerde en standaardmodellen, bespaart u aanzienlijk op initiële aanschafkosten, onderhoud en opslag. Wij garanderen toegang tot de nieuwste en meest robuuste technologieën, ondersteund door topmerken zoals iSafe Mobile. Onze service is inclusief alle benodigde accessoires en deskundige ondersteuning gedurende de gehele huurperiode, of het nu gaat om een enkele dag of meerdere maanden. Voor klanten met langetermijnbehoeften bieden we tevens aantrekkelijke lease-opties. Kies voor het gemak en de kostenefficiëntie van het huren van industriële telefoons. Voor meer informatie over onze verhuurservice en de voordelen ervan, neem contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op +31 (0)88 60 666 00.

Ons assortiment

SMELT verkoopt megafoons van het bekende merk Monacor. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal en biedt het de efficiëntie waar u naar op zoek bent. Graag informeren wij u verder over de producten en diensten die SMELT aanbiedt.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken