i.Safe Mobile IS320.1

Ontdek de indrukwekkende i.Safe Mobile IS320.1, een robuuste en krachtige ATEX EX telefoon, speciaal ontworpen voor veeleisende werkomgevingen zoals in de ATEX-zone 1/21. Deze geavanceerde mobiele telefoon combineert naadloos functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor professional... Lees meer

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X

Omschrijving

Ontdek de indrukwekkende i.Safe Mobile IS320.1, een robuuste en krachtige ATEX EX telefoon, speciaal ontworpen voor veeleisende werkomgevingen zoals in de ATEX-zone 1/21. Deze geavanceerde mobiele telefoon combineert naadloos functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor professionals die in potentieel explosieve omgevingen werken.

De IS320.1 draait op het veelzijdige en gebruiksvriendelijke Android 4.4.2 KitKat-besturingssysteem en ondersteunt diverse Push-To-Talk-applicaties die eenvoudig bediend kunnen worden via de geïntegreerde PTT-knop. Dit stelt gebruikers in staat om snel en effectief te communiceren met teamleden, wat essentieel is in risicovolle situaties.

Het compacte ontwerp van het basisapparaat zorgt voor een comfortabele grip en is bovendien IP68-gecertificeerd, wat betekent dat het apparaat waterdicht en stofdicht is. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig, schokbestendig kunststof, waardoor het bestand is tegen vallen en stoten, perfect voor ruwe werkomgevingen.

De i.Safe Mobile IS320.1 is uitgerust met een heldere en krachtige ingebouwde zaklamp, wat bijzonder nuttig is in situaties met beperkte zichtbaarheid. Daarnaast beschikt het apparaat over lone worker-functionaliteit, die de veiligheid van werknemers die alleen werken waarborgt door het sturen van waarschuwingssignalen en locatiegegevens in geval van nood.

De telefoon heeft een 2 megapixelcamera aan de achterzijde, waarmee gebruikers eenvoudig foto's en video's kunnen vastleggen voor documentatiedoeleinden. Bovendien ondersteunt het apparaat Bluetooth 4.0, Wi-Fi en GPS, waardoor het eenvoudig verbinding kan maken met andere apparaten en netwerken voor effectieve communicatie en gegevensuitwisseling.

De i.Safe Mobile IS320.1 is uitgerust met een krachtige 1900 mAh batterij, waardoor het apparaat langdurig kan worden gebruikt zonder opladen. Dit maakt het ideaal voor langdurige werkzaamheden in veeleisende omstandigheden.

isafe

Pakketinhoud

De IS3201 van iSafe-Mobile wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam i.Safe Mobile IS320.1
Modelnummer(s) IS320.1
Accu 1900 mAh Lithium-ion (i.Safe Mobile BPIS320.1A)
Lader I.SAFE PROTECTOR 1.0 MICRO USB CABLE
Draagaccessoire Optioneel verkrijgbaar
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

iSafe-Mobile IS3201 specificaties

Afmeting en gewicht

Afmeting 140 x 63 x 26 mm
Gewicht 230 g

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1900 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja
Vaste PTT toets Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Display type 2,4" Rug Display Glass
Achtergrond verlichting Ja

Camera eigenschappen

Camera achterkant 2 MP AF

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFi Ja
Geïntegreerde Bluetooth Ja
Geïntegreerde GPS Ja
Geïntegreerde NFC Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Netwerk 2G, 3G, Wifi
2G Ja
3G Ja

OS & Processor eigenschappen

Besturingssysteem Android
Besturingssysteem versie 4.4
Processor Mediatek MT6572M

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
ATEX-standaard II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
ATEX-zone 1/21
IECEx-standaard Ex ib IIC T4 Gb
Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
IECEx-zone 1/21

iSafe-Mobile IS3201 downloads

Alternatieven