i.Safe Mobile IS320.1Classic

Industriële ATEX huur telefoon
Zoekt u tijdelijk een betrouwbare en veelzijdige ATEX-gecertificeerde GSM-telefoon voor gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen? De iSafe Mobile IS320.1 Classic is een krachtige en robuuste telefoon, ontworpen voor gebruik in ATEX-zones 1/21, ideaal voor de petrochemische industrie. Met zijn compacte for... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X

Omschrijving

Zoekt u tijdelijk een betrouwbare en veelzijdige ATEX-gecertificeerde GSM-telefoon voor gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen? De iSafe Mobile IS320.1 Classic is een krachtige en robuuste telefoon, ontworpen voor gebruik in ATEX-zones 1/21, ideaal voor de petrochemische industrie. Met zijn compacte formaat en opvallende oranje kleur is de IS320.1 Classic gemakkelijk te herkennen en te lokaliseren. Deze telefoon werkt op het gebruiksvriendelijke Android 4.4-besturingssysteem en beschikt over een krachtige Mediatek MT6572M-processor, waardoor applicaties snel en soepel laden. Dit komt de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer ten goede. De IS320.1 Classic is uitgerust met geavanceerde functies zoals GPS, NFC en een geïntegreerde PTT-knop voor snelle en gestroomlijnde communicatie. Het heldere scherm is zelfs in direct zonlicht goed leesbaar en de ingebouwde zaklamp en krachtige luidspreker verhogen het gebruiksgemak in uitdagende omstandigheden. Dankzij de IP68-certificering is deze telefoon waterdicht, stofdicht en bestand tegen vallen en stoten. Met zijn krachtige batterij, die zorgt voor een lange gebruiksduur zonder tussentijds opladen, blijven gebruikers altijd verbonden en bereikbaar.

Wat krijgt u?

Wanneer u de iSafe Mobile IS320.1 Classic bij SMELT huurt, wordt deze geleverd met een standaard verwisselbare batterij en oplader. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen SIM-kaart te gebruiken of een SIM-kaart te huren bij SMELT gedurende de huurperiode.

Waarom SMELT?

SMELT heeft ruime ervaring in het verhuren van professionele communicatieapparatuur, inclusief ATEX-gecertificeerde telefoons. Ons doel is om u te voorzien van betrouwbare en duurzame communicatieoplossingen die uw efficiëntie en productiviteit verhogen, ongeacht de omstandigheden op uw werkplek.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van de iSafe Mobile IS320.1 Classic of wilt u meer weten over onze andere communicatieoplossingen? Neem dan contact op met SMELT. Wij adviseren u graag over de beste communicatieoplossingen voor uw specifieke situatie en behoeften.

isafe
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een i.Safe Mobile IS320.1Classic Industriële ATEX huur telefoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam i.Safe Mobile IS320.1Classic
Modelnummer(s) IS320.1 Classic
Accu 1900 mAh Lithium-ion
Lader I.SAFE PROTECTOR 1.0 MICRO USB CABLE
Draagaccessoire Optioneel verkrijgbaar
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Afmeting en gewicht

Afmeting 140 x 63 x 26 mm
Gewicht 230 g

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1900 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja
Vaste PTT toets Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Display type 2,4" Rug Display Glass
Achtergrond verlichting Ja

Camera eigenschappen

Camera achterkant 2 MP AF

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFi Ja
Geïntegreerde Bluetooth Ja
Geïntegreerde GPS Ja
Geïntegreerde NFC Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Netwerk 2G, 3G, Wifi
2G Ja
3G Ja

OS & Processor eigenschappen

Besturingssysteem Android
Besturingssysteem versie 4.4
Processor Mediatek MT6572M

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
ATEX-standaard II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
ATEX-zone 1/21
IECEx-standaard Ex ib IIC T4 Gb
Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
IECEx-zone 1/21

Direct een huur offerte aanvragen

Downloads